In english
Sök
Meny

Om Lindbäcks Bygg


Ledande aktör inom industriellt byggande av flerbostadshus

Om Lindbäcks Bygg

Vi är Sveriges ledande aktör inom industriellt byggande av flerbostadshus. Med modern teknik utvecklar och bygger vi sunda bostäder inomhus och monterar sedan snabbt, säkert och prisvärt direkt på plats. Vår produktion innefattar hyreslägenheter, prisvärda bostadsrätter, studentlägenheter, äldreboende, seniorboende 55+ och trygghetsboende.

Lindbäcks är ett familjeägt företag i fjärde generationen. Vi har huvudkontor och fabrik i Piteå samt kontor i Stockholm. Med 90 års erfarenhet av byggande är vi en trygg samarbetspartner som erbjuder kundanpassade helhetslösningar. Våra kunder uppskattar det konkurrensmässiga priset och den höga kvaliteten i kombination med möjligheten att utveckla produkten tillsammans. I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi miljövänligt och resurssnålt byggande av flerbostadshus i trä, för en hållbar framtid.

20 lägenheter varje vecka

Våra kunder är både privata fastighetsägare såväl som offentliga. Varje vecka levererar och färdigställer vi 1200 kvadratmeter nyckelfärdiga bostäder, det vill säga cirka 20 lägenheter. Närmare 70 procent av dessa går idag till Mälardalen och cirka 30 procent till Norrland och övriga Sverige.

Vi är i stark expansion och ser fram emot att skapa fler attraktiva bomiljöer runt om i Sverige. Idag är vi 250 medarbetare men räknar med att vara 400 då vår nya fabrik står färdig vid årsskiftet 2017/2018. Med den nya fabriken kommer vi att kunna tredubbla vår produktion.

Vårt erbjudande

Rationellt byggande och sunt boende för en hållbar framtid.

Läs mer här

Jobba hos oss

Nyfiken på hur det är att arbeta på Lindbäcks?

Läs mer