In english
Sök
Meny

Vårt erbjudande


Rationellt byggande och sunt boende för en hållbar framtid.

Låt oss ta ansvaret

Vi på Lindbäcks kan erbjuda dig som kund en helhetslösning. Vi projekterar, bygger och utvecklar miljövänligt och resurssnålt byggande med stomme i trä. Vi tar ansvar för hela processen vilket ger säkerhet i pris, produkt och leveranstider.

Rationellt byggande och sunt boende

Med 90 års erfarenhet och kompetens är vi en trygg samarbetspartner som du kan lita på. Tillsammans anpassar vi våra produkter så att det passar dig som kund. Vi är en lyhörd och engagerad partner som hela tiden strävar efter att utveckla vårt erbjudande: Rationellt byggande och sunt boende för en hållbar framtid.

Kunskap, engagemang och drivkraft

Som Sveriges ledande företag inom industriellt byggande kombinerar vi modern teknik med erfarenhet och hantverkskunnande. Få kan som vi leverera genuin norrländsk kvalitet på ett prisvärt, rationellt och snabbt sätt.

Vi och våra medarbetare strävar hela tiden efter att Lindbäcks ska utstråla våra kärnvärden: kunskap, engagemang och drivkraft. Vi har en Lindbäcksanda som vi vet att våra kunder uppskattar.

Bostäder att trivas i

Vår långa historia och erfarenhet borgar för hög kvalitet. Det är viktigt för oss att ligga i framkant och att lyssna på våra kunders behov och önskningar. Vi samarbetar alltid med några av Sveriges främsta arkitektkontor för att skapa bostäder där människor trivs och vill leva.

Europas modernaste produktionsanläggning

Se presentationsfilm

Läs mer här

Referenser

VI har samlat ett axplock av våra projekt här.

Se referenser