In english
Sök
Meny

Vi bygger forskar- och studentlägenheter på Campus i Luleå

Vi bygger 291 nya student- och forskarlägenheter vid Luleå tekniska universitet. Första etappen kommer att vara klar för inflyttning höstterminen 2016.

Läs mer Kontakta oss

Rum för nöjda hyresgäster

Lindbäcks Fastigheter är en av Norrlands största privata fastighetsägare med centralt belägna fastigheter i Piteå och Luleå. Vårt mål är att få riktigt nöjda hyresgäster. Välkommen till oss!

Läs mer Kontakta oss

Rum för nöjda hyresgäster

Lindbäcks Fastigheter är en av Norrlands största privata fastighetsägare med centralt belägna fastigheter i Piteå och Luleå. Vårt mål är att få riktigt nöjda hyresgäster. Välkommen till oss!Läs mer här

Låt oss hjälpa dig!

För att göra det lättare för dig som hyresgäst har vi samlat de vanligaste frågorna.

Läs mer

Student?

Vi är experter på studentboende. Välkommen till oss!

Läs mer

Våra områden

Våra fastigheter ligger centralt i attraktiva områden i Piteå och Luleå samt i anslutning till Luleå tekniska universitet. Läs mer här om våra fastigheter och lägenheter.

Vi vill att du ska trivas!

Att bo hos oss ska vara lätt och praktiskt. Här är några av de vanligaste svaren och frågorna vi får från våra hyresgäster. Saknar du någon information? Tveka inte att höra av dig till oss!

Visa alla frågor / svar

Vi bygger ”Komplettor”

Vid Luleå universitet bygger vi småor – vårt eget koncept för små, smarta och billiga studentlägenheter. Läs merAktuellt

Visa alla nyheter

Förändrade telefon- och besökstid 26-27 januari 2017

På grund av personalutbildning håller kontoret stängt hela torsdag och fram till lunch fredag. Vi akuta felanmälningar ringer ni er fastighetsskötare.

Kanalförändringar den 8 december

Från den 8 december ingår Eurosport 1 SD och HD, Discovery Channel HD, Kanal 5 HD, Kanal 11 HD och TV12 HD i ditt grundpaket. För att uppdatera kanallistan behöver…
Läs mer

Cederterrassen

Här bor du mitt i city i ljusa väldisponerade lägenheter med terrasser mot sydost.
Läs mer