In english
Sök
Meny

Sök boende


Här söker du lägenhet i Piteå och Luleå samt studentbostad i Piteå.

Välkommen till oss!

Det är många som vill bo hos oss och det är vi glada för. Just nu har vi en del nya bostadsprojekt på gång i Piteå, Luleå, Boden och Skellefteå.
- Piteå: 110 hyresrätter 1-4 rok på kvarteret Tallen vid busstationen i Piteå. Gör gärna en intresseanmälan på tallen.lindbacks.se.
- Luleå: bostadsrätter på Martin Ljungs knabbe. Mer information kommer hösten 2017.
- Boden: två bostadsprojekt, Centralskolan och Tjärnbacken. I slutet av juni 2017 kommer det att finnas möjlighet att göra en intresseanmälan samt att delta i vår undersökning om hur bostäderna i Boden ska utformas.
- Skellefteå: bostadsprojektet Balder/Frigg. Detaljplaneprocessen inleds våren 2017. Mer information och möjlighet att göra intresseanmälan kommer under hösten.

Studentlägenheterna i Luleå förmedlas genom Studentbostadsservice vid Luleå tekniska universitet. Gå in på Studentbos hemsida studentbostadsservice.se för mer information.

Länk till intresseanmälan för boende i Tallen i Piteå tallen.lindbacks.se

Att hitta det rätta boendet är inte alltid det enklaste, det är mycket som ska stämma. Hur vill du bo? Vad får det kosta? Genom en intresseanmälan hos oss ökar chansen att hitta det du vill ha.

Första gången du söker bostad hos oss går du in på ej medlem och registrerar dig. Du får en bekräftelse i retur.

Ansökan gäller i ett år och har du inte loggat in i din profil inom den tiden faller din ansökan bort. Du kan när som helst logga in i din ansökan och förnya eller göra ändringar i den. Då går du in på redan medlem.

Varje gång du loggar in förlängs ditt medlemskap med ett år. Efter ett år utan inloggning avslutas det.

Redan medlem?

Logga in

Vill bli medlem

Registrera dig

Bostadssökande?

Här har vi samlat information om våra fastigheter.

Läs mer